• Localizare magazine
: Acum poți modifica o comandă plasată deja, înainte ca aceasta să fie livrată. Află mai multe  aici.

Hrana uscata pentru caini junior cu pui si legume 500g

Friskies

10.58 Lei/Kg -
5,29 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Hrana completa pentru catelusi incepand de la 6 saptamani. Acest pachet ajunge pentru a hrani timp de 1 zi un catel de varsta de 6 luni, cu greutatea unui adult de 20 kg.

Ingrediente

Cereale, carne si derivate de origine animala (8%), uleiuri si grasimi, extracte de proteine vegetale, derivate de origine vegetala, zaharuri diverse, minerale, lapte si derivate din lapte (in buletele in forma de oase: 0.7% de lapte praf degresat echivalentul a 4% lapte degresat), legume (0.08% legume deshidratate, echivalentul a 0.5% legume). Echivalentul a 16% carne si derivate de origine animala rehidratate, cu min 4% pui. Aditivi: Aditivi nutritionali: UI/kg: Vit. A: 20000, Vit. D3: 1160, Vit. E: 95, mg/kg: Fe (E1): 250, I (E2): 3.1, Cu (E4): 36, Mn (E5):19, Zn (E6): 408, Se(E8): 0.44. Cu antioxidanti si coloranti. Constituenti analitici: proteina bruta: 25%, uleiuri si grasimi brute: 12%, cenusa bruta: 7.5%, fibra neprelucrata: 2,5%.

detalii de utilizare

Numar recomandat de mese: Cateii care au sub 3 luni trebuie sa primeasca zilnic 3-4 mese de hrana amestecata cu apa. Dupa varsta de 3 luni redu treptat cantitatea de apa adaugata in hrana si hraneste catelul de 3 ori pe zi. Intre 6-18 luni ofera-I 2 mese pe zi. Lasa catelul sa manance timp de 10-15 minute la fiecare masa. Inlatura hrana dupa ce catelul a terminat de mancat pentru a evita hranirea excesiva. Cantitatile zilnice recomandate trebuie ajustate in functie de starea vremii, de nivelul de activitate al catelului tau si de conditia lui fizica. Apa proaspata si curata trebuie sa fie disponibila in permanenta.

detalii pastrare produs

Produsul trebuie stocat intr-un spatiu curat si uscat.

ID:71473

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista