• Localizare magazine
: Acum poți modifica o comandă plasată deja, înainte ca aceasta să fie livrată. Află mai multe  aici.

Hrana uscata pentru caine adult cu pui si gust delicios de legume 1.5kg

Friskies

9.77 Lei/Kg -
14,66 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Friskies hrana uscata pentru caine adult cu pui 1.5kg. Bulete mici pentru a facilita mestecarea si digestia. Friskies Mini Meniu este o hrana 100% completa si echilibrata. Este special realizata cu bulete mai mici, cu ingrediente de calitate si fibre pentru o digestie sanatoasa. Iti iubesti cainele tau unic si entuziasmul si bucuria pe care le aduce in familia ta. Nu ar fi grozav daca ai putea sa-l ajuti sa ramana energic si sanatos? Friskies a fost special formulat de catre medicii veterinarisi nutritionistii de la Purina pentru a satisface nevoile cainelui tau, in functie de varsta, marimea si stilul sau de viata. Toate retetele Friskies de hrana uscata pentru caini sunt 100% complete si echilibrate si contin toate vitaminele si mineralele de care cainele tau are nevoie pentru o viata sanatoasa si fericita.

Ingrediente

Cereale, carne si derivate de origine animala (8%)*, uleiuri si grasimi, derivate de origine vegetala, extracte de proteine vegetale, minerale, legume (0.08% legume deshidratate echivalentul a 0.5% legume). *Echivalentul a 16% carne si derivate de origine animala, rehidratate cu minim 4%, pui. Constituenti analitici: proteina bruta 22%, uleiuri si grasimi brute 11%, cenusa bruta 7.5%, fibra neprelucrata 2.5%.

detalii de utilizare

Ghid de hranire: vezi tabelul. Cantitatile zilnice recomandate trebuie ajustate in functie de starea vremii, de nivelul de activitate al cainelui tau si de conditia lui fizica. Apa proaspata si curata trebuie sa fie disponibila in permanenta. Acest pachet iti ajunge pentru a hrani un caine cu greutatea de 5kg timp de 14 zile.

detalii pastrare produs

Produsul trebuie stocat intr-un spatiu curat si uscat.

ID:98361

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista