SUPERMARKET ONLINEAnimale de companieHrana cainiHrana cainiHrana uscata pentru caini adulti, cu pui si legume 1.5kg
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Friskies
Friskies

Hrana uscata pentru caini adulti, cu pui si legume 1.5kg

11.83 Lei/Kg
11.83 Lei/Kg
17,75 Lei

5 promisiuni Friskies pentru a mentine cainele fericit si sanatos: 1. Nutritie 100% completa, echilibrata si gustoasa, cu un amestec de proteine animale si vegetale (cereale). 2. Efectuam sute de verificari zilnic pe parcursul procesului nostru de fabricatie. 3. Expertiza dezvoltata de nutritionistii Purina. 4. Trasabilitate: fabricat cu ingrediente de inalta calitate, selectate cu atentie de la furnizori cunoscuti si de incredere. 5. Ne angajam sa folosim ambalaje 100% reciclabile sau reutilizabile pana in 2025. Friskies Mini Meniu este o masa gustoasa special creata in cubulete mai mici pentru cainele tau de talie mica. Este 100% completa si echilibrata, creata cu ingrediente de calitate si fibre pentru o digestie sanatoasa.

Informatii despre produs

Ingrediente
Cereale (cereale integrale 55%), carne si produse derivate de natura animala (15% din care 4% pui), uleiuri si grasimi, produse derivate de natura vegetala, extracte de proteine vegetale, substante minerale, legume (0.6% legume deshidratate echivalent cu 4% legume).
Detalii de utilizare
Ghid de hranire: vezi tabelul. Cantitatile zilnice recomandate trebuie ajustate in functie de starea vremii, de nivelul de activitate al cainelui tau si de conditia lui fizica. Apa proaspata si curata trebuie sa fie disponibila in permanenta. Acest pachet iti ajunge pentru a hrani un caine cu greutatea de 5kg timp de 14 zile.
Detalii pastrare produs
Produsul trebuie stocat intr-un spatiu curat si uscat.
Volum alcool
0

ID: 98361