Here is Product Details Sticky Short Info
  • Pedigree-Biscrok
  • Pedigree-Biscrok
Pedigree
Biscrok

Hrana pentru caini adulti Biscrok 200g

22.40 Lei/Kg
22.40 Lei/Kg
4,48 Lei

Hrana complementara pentru caini adulti, cu 3 varietati gustoase.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
0
Valoare energetica345 kcal/100 g
Ingrediente
Cereale, carne si derivate de origine animala (inclusiv 4% pui in biscuitele alb, 4% vita in biscuitele maron si 4% miel in biscuitele rosu), derivate de origine vegetala, uleiuri si grasimi, minerale, seminte, ierburi.
Detalii de utilizare
Pentru a evita accidente prin sufocare, tineti pungile de plastic intr-un loc inaccesibil copiilor si animalelor de casa. Instructiuni de hranire: caini de talie mica, de ex. Dachshund, pana la 1 biscuite per zi, caini de talie medie, de ex. Cocker Spaniol, pana la 2 biscuiti per zi, caini de talie mare, de ex. Labrador, de pana la 5 biscuiti per zi. Un vas cu apa proaspata trebuie sa fie intotdeauna disponibil.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros.

ID: 7556

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.