• Localizare magazine
: Acum poți modifica o comandă plasată deja, înainte ca aceasta să fie livrată. Află mai multe  aici.

Hrana completa pentru caini adulti cu carne si gust delicios de legume 10kg

Darling

5.88 Lei/Kg -
58,79 Lei

Stoc online disponibil de la 28/10
Schimba intervalul orar.

Informatii despre produs

Descriere

Cu carne si gust delicios de legume. Hrana completa pentru caini adulti. Nutritie 100% completa si echilibrata. Vitamine si minerale pentru a furniza substante nutritive pentru organism. Gustos datorita ingredientelor atent selectionate. Proteine pentru a sustine muschii puternici si pentru a oferi energie. Lipide pentru o blana lucioasa. Minerale esentiale si Vitamina D pentru oase puternice. Fibre pentru o digestie sanatoasa.

Ingrediente

Cereale, carne si derivate animale (8%*), derivate de origine vegetala (pulpa de sfecla deshidratata 2.5%), uleiuri si grasimi, extracte de proteine vegetale, minerale si legume (0.08% legume deshidratate echivalentul a 0.5% legume). *Echivalentul a 16% carne si derivate de origine animala rehidratate, cu min. 4% carne. Aditivi: aditivi nutritionali UI/kg. Vit. A: 9510, Vit D3: 640, mg/kg: Fe (E1): 97, I (E2): 2.4, Cu (E4): 28, Mn (E5): 13, Zn (E6): 315, Se (E8): 0.34. Cu antioxidanti si coloranti. Constituenti analitici: proteina bruta: 17.0%, uleiuri si grasimi brute: 7.0%, cenusa bruta: 8.0%, fibra neprelucrata: 3.0%.

detalii de utilizare

Apa proaspata si curata trebuie sa fie disponibila in permanenta. Cantitatile zilnice recomandate trebuie ajustate in functie de starea vremii, de nivelul de activitate al cainelui tau si de conditia lui fizica.

detalii pastrare produs

Prodususl trebuie stocat intr-un spatiu curat si uscat.

ID:65137

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista