SUPERMARKET ONLINEAnimale de companieHrana cainiHrana cainiHraNa complementara pentru caini, cu aroma de vita si pasare, 4 buc, 160g
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Pedigree-Jumbone
  • Pedigree-Jumbone
  • Pedigree-Jumbone
  • Pedigree-Jumbone
  • Pedigree-Jumbone

Pedigree | Jumbone | HraNa complementara pentru caini, cu aroma de vita si pasare, 4 buc, 160g

45.38 Lei/Kg
combina 5 = livrare gratuita
De la 03.08.2022 la 17.08.2022Vezi toate produsele
45.38 Lei/Kg
7,26 Lei

Pedigree Jumbone Mini hrana complementara cu aroma de vita si pasare pentru caini adulti, 160g. Sub 5% grasimi/100g. Fara coloranti sau arome artificiale.

combina 5 = livrare gratuita

Promotii valabile din 04/08/22 pana in 17/08/22

Hrana complementara pentru caini, 10-25 kg, 7 batoane, 180g
52.17 Lei/Kg
9,39 Lei
89594

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Cereale, derivate de origine vegetala, diverse zaharuri, minerale, carne si derivate de origine animala (inclusiv 1,3% ficat de vita uscat sub forma de pudra, echivalentul a 2,2% vita si 1,1% ficat de pasare uscat sub forma de pudra, echivalentul a 2,5% pasare), seminte, uleiuri si grasimi, extracte din rpoteina vegetala, ierburi.
Detalii de utilizare
Caini de talie mica (4-9 kg), hraniti cu pana la 1 bucata pe saptamana. Caini de talie medie (10-14 kg), hraniti cu pana la 3 bucatele pe saptamana. Fiecare bucata ofera 6% din necesarul energetic saptamanal al unui caine de 4 kg. Va rugam sa reduceti masa principala a animalului de companie in mod corespunzator. Nu este adecvat pentru caini cu o greutate sub 4 kg sau catei cu varsta mai mica de 9 luni. Un vas cu apa proaspata de baut trebuie sa fie intotdeauna disponibil.
Volum alcool
0

ID: 28467

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.