Ai cautat retetaCurry de legume de toamnă
Mega image logo
  • Curry de legume de toamnă

Curry de legume de toamnă

Bucură-te de un amestec reconfortant de cartof dulce, dovleac plăcintar, conopidă și varză, condimentat la perfecție cu arome bogate de curry. Acompaniat de falafel crocant, acest preparat oferă un contrast delicios de texturi și gusturi, făcându-l ideal ca fel principal vegan pentru cei care caută nu doar confort, cât și puțină aventură în farfurie.
Curry de legume de toamnă
Usor
31'- 60'
0/5
Mediu

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 350 g de cartofi dulci
  • 600 g de dovleac placintar
  • 1/2 conopida
  • 1 varză albă mică, tocată mărunt
  • 4 linguri pastă de curry
  • 300 g falafel (gata preparat sau semi-preparat)
  • 2 linguri linguri de ulei de măsline
  • 1 legătură mică de coriandru, tocată
  • 1 l supa clara de legume
  • 350 g de cartofi dulci
  • 600 g de dovleac placintar
  • 1/2 conopida
  • 1 varză albă mică, tocată mărunt
  • 4 linguri pastă de curry
  • 300 g falafel (gata preparat sau semi-preparat)
  • 2 linguri linguri de ulei de măsline
  • 1 legătură mică de coriandru, tocată
  • 1 l supa clara de legume