SUPERMARKET ONLINE
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Labeyrie
Labeyrie

Pastrav afumat 75g

Acest produs nu mai este disponibil

Labeyrie - Pastrav afumat cu fum de fag, decongelat.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi8.7 g/100 g
Valoare energetica170 kcal/100 g
Sodiu2.9 g/100 g
Proteine23 g/100 g
Grasimi saturate2.4 g/100 g
Ingrediente
Pastrav (Oncorhynchus mykiss), sare. Acordam o atentie deosebita pentru a va oferi pastrav afumat in bucati intregi. Cu toate acestea, nu putem garanta absenta completa a bucatilor mai mici.
detalii de utilizare
Pentru a pastra toate calitatile acestui produs, va recomandam sa nu il congelati.
detalii pastrare produs
A se pastra la temperaturi cuprinse intre 0 grade Celsius si 4 grade Celsius. Va recomandam sa consumati produsul in urmatoarele 2 zile dupa deschiderea ambalajului.
Volum alcool
0

ID: 53935

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nicio responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.