Here is Product Details Sticky Short Info
Dr. Oetker | Mix pentru salam de biscuti 176g
Produs momentan indisponibil online
Mix pentru salam de biscuiti. Aceasta cutie contine: 70g mix pentru sos pentru salam de biscuiti si 106g biscuiti (2 pachete x 53g).
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 19 g/100 g |
Valoare energetica | 368 kcal/100 g |
Glucide | 44 g/100 g |
Sodiu | 0.35 g/100 g |
Proteine | 4.8 g/100 g |
Grasimi saturate | 12 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 19 g/100 g |
Valoare energetica | 368 kcal/100 g |
Glucide | 44 g/100 g |
Sodiu | 0.35 g/100 g |
Proteine | 4.8 g/100 g |
Grasimi saturate | 12 g/100 g |
Ingrediente
Biscuiti (faina alba 480 din GRAU, zahar, ulei vegetal de palmier, sirop de glucoza, agenti de afanare (bicarbonat de sodiu si bicarbonat de amoniu), sare, aroma, conservant (METABISULFIT de sodiu), acidifiant (acid citric)), zahar, cacao cu continut redus de grasime, arome, agent de ingrosare (guma de guar).
Ingrediente
Biscuiti (faina alba 480 din GRAU, zahar, ulei vegetal de palmier, sirop de glucoza, agenti de afanare (bicarbonat de sodiu si bicarbonat de amoniu), sare, aroma, conservant (METABISULFIT de sodiu), acidifiant (acid citric)), zahar, cacao cu continut redus de grasime, arome, agent de ingrosare (guma de guar).
Detalii de utilizare
Se adauga: 100 ml lapte, 50 g de unt, 40 g de rahat ( 2 cuburi) si 25 g de fulgi de cocos pentru decor. Preparare: Biscuitii se rup in bucati mici si se amesteca intr-un castron cu rahatul. Intr-o craticioara se pune la fiert laptele impreuna cu untul. Dupa fierbere se adauga mixul pentru salam de biscuiti si se fierbe timp de 1 minut. Se adauga amestecul de biscuiti si rahai si se omogenizeaza usor cu o spatula. Se intinde pe masa de lucru o folie alimentara, se presara fulgi de cocos si se toarna compozitia. Se modeleaza sub forma de salam si apoi se ruleaza folia in jurul compozitiei. Se serveste dupa o ora de pastrare la frigider. Pentru salam de biscuiti de post: Se folosesc 100 ml apa, 75g margarina, 40 g rahat, 25 g fulgi de cocos. Se urmeaza aceeasi pasi de preparare.
Detalii de utilizare
Se adauga: 100 ml lapte, 50 g de unt, 40 g de rahat ( 2 cuburi) si 25 g de fulgi de cocos pentru decor. Preparare: Biscuitii se rup in bucati mici si se amesteca intr-un castron cu rahatul. Intr-o craticioara se pune la fiert laptele impreuna cu untul. Dupa fierbere se adauga mixul pentru salam de biscuiti si se fierbe timp de 1 minut. Se adauga amestecul de biscuiti si rahai si se omogenizeaza usor cu o spatula. Se intinde pe masa de lucru o folie alimentara, se presara fulgi de cocos si se toarna compozitia. Se modeleaza sub forma de salam si apoi se ruleaza folia in jurul compozitiei. Se serveste dupa o ora de pastrare la frigider. Pentru salam de biscuiti de post: Se folosesc 100 ml apa, 75g margarina, 40 g rahat, 25 g fulgi de cocos. Se urmeaza aceeasi pasi de preparare.
Alergeni
Contine gluten si sulfiti.
Alergeni
Contine gluten si sulfiti.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros!
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros!
Volum alcool
0
Volum alcool
0