• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Odorizant camera electric frezie si iasomie 19ml

Air Wick

1436.32 Lei/L -
27,29 Lei
Ai putea fi interesat de
Informatii despre produs

Descriere

Aparat electric + rezerva cu ulei aromat frezie si iasomie. O aroma unica de lavanda impletita cu miros delicat de frezie si iasomie. Noul odorizant electric Air Wick va ofera Ultimate Fragrance Control pentru a va asigura ca parfumul este optim pentru orice camera mare sau mica, astfel incat caminul dumneavoastra sa fie intotdeauna parfumat si primitor. 75 de zile de parfum in conditi de utilizare 12 ore zilnic la intensitate minima.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Cyclamen aldehyde (2-methyl-3(p-isopropylphenyl)propionaldehyde), hexyl salicylate, geraniol, citral, 2,4-dimethyl-3-cyclohexen-1-carboxaldehyde, benzyl salicylate, ptert-butyldihydrocinnamaldehyde (Bourgeonal), Benzenepropanal, beta-methyl-, butylphenyl methylpropional, citronellol, delta-1-(2.6.6-trimethyl-3-cyclohexen-1-yl)-2-buten-1-one (delta-damascone), phenylacetaldehyde, eugenol, 3-cyclohexene-1-propanal, beta, 4-dimethyl-, linalool.

detalii de utilizare

Indepartati capacul de plastic al rezervei de parfum. Introduceti cu fermitate rezerva de parfum in partea inferioara a aparatului, pana cand auziti "clic". Asigurati-va ca rezerva de parfum este in pozitie verticala. Introduceti aparatul asamblat intr-o priza functionala. Pentru a mari sau reduce intensitatea emisiei de parfum, actionati discul din partea de sus a aparatului. Pozitia 1 de reglaj corespunde unei emisii reduse de parfum. Pozitia 5 de reglaj corespunde unei emisii ridicate de parfum. Pentru a inlocui rezerva de parfum scoteti aparatul din priza. Apasati cu degetul butonul din centrul aparatului in timp ce trageti rezerva.

ID:69735

1436.32 Lei/L -
27,29 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista