Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Air Wick
Air Wick

Odorizant camera electric frezie si iasomie 19ml

1436.32 Lei/L
1436.32 Lei/L
27,29 Lei

Aparat electric + rezerva cu ulei aromat frezie si iasomie. O aroma unica de lavanda impletita cu miros delicat de frezie si iasomie. Noul odorizant electric Air Wick va ofera Ultimate Fragrance Control pentru a va asigura ca parfumul este optim pentru orice camera mare sau mica, astfel incat caminul dumneavoastra sa fie intotdeauna parfumat si primitor. 75 de zile de parfum in conditi de utilizare 12 ore zilnic la intensitate minima.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Cyclamen aldehyde (2-methyl-3(p-isopropylphenyl)propionaldehyde), hexyl salicylate, geraniol, citral, 2,4-dimethyl-3-cyclohexen-1-carboxaldehyde, benzyl salicylate, ptert-butyldihydrocinnamaldehyde (Bourgeonal), Benzenepropanal, beta-methyl-, butylphenyl methylpropional, citronellol, delta-1-(2.6.6-trimethyl-3-cyclohexen-1-yl)-2-buten-1-one (delta-damascone), phenylacetaldehyde, eugenol, 3-cyclohexene-1-propanal, beta, 4-dimethyl-, linalool.
detalii de utilizare
Indepartati capacul de plastic al rezervei de parfum. Introduceti cu fermitate rezerva de parfum in partea inferioara a aparatului, pana cand auziti "clic". Asigurati-va ca rezerva de parfum este in pozitie verticala. Introduceti aparatul asamblat intr-o priza functionala. Pentru a mari sau reduce intensitatea emisiei de parfum, actionati discul din partea de sus a aparatului. Pozitia 1 de reglaj corespunde unei emisii reduse de parfum. Pozitia 5 de reglaj corespunde unei emisii ridicate de parfum. Pentru a inlocui rezerva de parfum scoteti aparatul din priza. Apasati cu degetul butonul din centrul aparatului in timp ce trageti rezerva.

ID: 69735