Here is Product Details Sticky Short Info
  • Air Wick

Air Wick | Odorizant camera electric frezie si iasomie 19ml

1455.26 Lei/L
1455.26 Lei/L
27,65 Lei

Aparat electric + rezerva cu ulei aromat frezie si iasomie. O aroma unica de lavanda impletita cu miros delicat de frezie si iasomie. Noul odorizant electric Air Wick va ofera Ultimate Fragrance Control pentru a va asigura ca parfumul este optim pentru orice camera mare sau mica, astfel incat caminul dumneavoastra sa fie intotdeauna parfumat si primitor. 75 de zile de parfum in conditi de utilizare 12 ore zilnic la intensitate minima.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Ingrediente
Cyclamen aldehyde (2-methyl-3(p-isopropylphenyl)propionaldehyde), hexyl salicylate, geraniol, citral, 2,4-dimethyl-3-cyclohexen-1-carboxaldehyde, benzyl salicylate, ptert-butyldihydrocinnamaldehyde (Bourgeonal), Benzenepropanal, beta-methyl-, butylphenyl methylpropional, citronellol, delta-1-(2.6.6-trimethyl-3-cyclohexen-1-yl)-2-buten-1-one (delta-damascone), phenylacetaldehyde, eugenol, 3-cyclohexene-1-propanal, beta, 4-dimethyl-, linalool.
Detalii de utilizare
Indepartati capacul de plastic al rezervei de parfum. Introduceti cu fermitate rezerva de parfum in partea inferioara a aparatului, pana cand auziti "clic". Asigurati-va ca rezerva de parfum este in pozitie verticala. Introduceti aparatul asamblat intr-o priza functionala. Pentru a mari sau reduce intensitatea emisiei de parfum, actionati discul din partea de sus a aparatului. Pozitia 1 de reglaj corespunde unei emisii reduse de parfum. Pozitia 5 de reglaj corespunde unei emisii ridicate de parfum. Pentru a inlocui rezerva de parfum scoteti aparatul din priza. Apasati cu degetul butonul din centrul aparatului in timp ce trageti rezerva.
Volum alcool
0

ID: 69735

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image. In cazul promotiilor/ofertelor cardului Connect, pretul produsului este afisat cu reducerea aplicata doar in cosul de cumparaturi, in conditiile in care clientul este logat in contul inregistrat Mega Image si are asociat cardul Connect inscris in programul de loialitate.