• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  

Odorizant camera electric frezie si iasomie 19ml

Air Wick

1387.37 Lei/L -
26,36 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Aparat electric cu rezerva. Frezie & iasomie. Emite parfum constant si eficient, avand optiunea de reglare a intensitatii parfumului. Creati o atmosfera placut parfumata in casa dumneavoastra folosind aparatul electric reglabil AirWick si aromele sale elegante. Reglati intensitatea parfumului in functie de nevoile dumneavoastra. Capteaza un parfum suav de flori albe proaspat culese, frezie si iasomie.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Cyclamen aldehyde (2-methyl-3(p-isopropylphenyl)propionaldehyde), hexyl salicylate, geraniol, citral, 2,4-dimethyl-3-cyclohexen-1-carboxaldehyde, benzyl salicylate, ptert-butyldihydrocinnamaldehyde (Bourgeonal), Benzenepropanal, beta-methyl-, butylphenyl methylpropional, citronellol, delta-1-(2.6.6-trimethyl-3-cyclohexen-1-yl)-2-buten-1-one (delta-damascone), phenylacetaldehyde, eugenol, 3-cyclohexene-1-propanal, beta, 4-dimethyl-, linalool.

detalii de utilizare

Cititi cu atentie instructiunile de folosire inainte de utilizare. Intotdeauna scoateti din priza aparatul inaintea inlocuirii sau introducerii rezervei de parfum. Intotdeauna pastrati rezerva si/sau aparatul in pozitie verticala. Acest produs nu trebuie folosit incontinuu, intotdeauna trebuie scos din priza in timpul noptii. Utilizarea indelungata in aceeasi priza nu este recomandata. Lasati un spatiu liber de 50 cm deasupra si in jurul aparatului in timpul utilizarii. Nu lasati produsul langasurse de caldura si nu expuneti produsul la soare. Poate provoca sensibilizare in contact cu pielea. A nu se lasa la indemana copiilor si a animalelor de companie. Evitati contactul cu pielea si ochii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. Dupa contactul cu pielea, spalati imediat cu multa apa si sapun. A se purta manusi corespunzatoare. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta.

ID:69735

1387.37 Lei/L -
26,36 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista