Here is Product Details Sticky Short Info
  • Ariel
  • Ariel
  • Ariel
  • Ariel
  • Ariel
Ariel

Detergent lichid Mountain Spring 20 spalari 1.1L

18.68 Lei/L
CONNECT -20%
De la 18.05.2022 la 25.05.2022Vezi toate produsele
18.68 Lei/L
20,55 Lei

Detergent lichid pentru rufe.

CONNECT -20%

Promotii valabile din 19/05/22 pana in 25/05/22

Balsam de rufe Blue Whisper 1.7L
10.85 Lei/L
18,45 Lei
62855

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
5-15% surfactanti anionici, agenti de inalbire pe baza de oxigen. < 5% surfactanti neionici, fosfonati, policarboxilati. enzime, inalbitori optici, parfum, butylphenyl methylpropional.
Detalii de utilizare
A nu se lasa la indemana copiilor. Risc de leziuni oculare grave. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. A se purta masca de protectie a ochilor/fetei. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a I se arata ambalajul sau eticheta.
Volum alcool
0

ID: 2234

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.