SUPERMARKET ONLINECosmetice si ingrijire personalaSapun si gel de dusGel de dusGel de dus Wellness Revive, cu Macadamia si uleiuri esentiale 500ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Palmolive
  • Palmolive
  • Palmolive
  • Palmolive
  • Palmolive
Palmolive

Gel de dus Wellness Revive, cu Macadamia si uleiuri esentiale 500ml

38.20 Lei/L
4 pachete Cubul Animalelor Salbatice la 1 produs cumparat
De la 18.05.2022 la 01.06.2022Vezi toate produsele
38.20 Lei/L
19,10 Lei

Fii mai aproape de natura si testeaza experienta unica oferita de gelul de dus Palmolive Wellness Revive, cu uleiuri esentiale 100% naturale si extract de macadamia. Gelul de dus are o formula biodegradabila in proportie de 95%, 93% dintre ingrediente fiind de origine naturala. Acest gel de dus are o formula delicata, cu pH neutru si este testat dermatologic. Gelul de dus Palmolive Wellness Revive este fabricat prin aprovizionare responsabila avand un flacon din plastic 100%, ce poate fi prelucrat in vederea refolosirii.

4 pachete Cubul Animalelor Salbatice la 1 produs cumparat

Promotii valabile din 19/05/22 pana in 01/06/22

Apa de gura Cool Mint 2x500ml
47.06 Lei/L
23,53 Lei
11610

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Volum alcool
0

ID: 49124

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.