• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
: Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron.  

Mega Image da startul competitiei de creatie Mega Chic #2

Mega Image da startul competitiei de creatie Mega Chic #2, prin care relanseaza provocarea de a transforma cunoscuta sacosa de cumparaturi în cel mai dorit accesoriu din oras
 
Ca urmare a succesului colectiei de sacose de cumparaturi Mega Chic by Mega Image, lansata anul trecut sub semnatura designerilor romani, Mega Image da startul celei de-a doua editii a competitiei de creatie. Prima editie, care a avut loc la sfarsitul anului 2014, a starnit cu adevarat interesul publicului, generand peste 400 de înscrieri în aplicatie, dintre care mai mult de 200 de lucrari au fost validate pentru etapa de jurizare. 
 
Ca rezultat al acesteia, colectia de sacose reutilizabile Mega Chic 2015, semnata de catre cei 3 castigatori ai editiei anterioare, este prezenta în toate magazinele Mega Image din primavara acestui an. Mai mult, succesul primei serii de sacose, a determinat ca în luna decembrie sa fie disponibila o noua serie, realizata pe baza altor 3 lucrari apreciate atat de public, cat si de juriu din randul înscrierilor din competitia realizata în 2014.
 
Astfel, anul acesta, în perioada 18 noiembrie – 31 decembrie 2015, tineri creativi, pasionati sau profesionisti în design, arhitectura, fotografie sau grafica sunt din nou invitati sa înscrie idei pentru design-ul celei mai noi colectii de sacose de cumparaturi Mega Chic by Mega Image #2. 
 
Competitia de creatie se desfasoara în aplicatia Mega Chic, pe website-ul Mega Image, la adresa www.mega-image.ro/megachic. Noua colectie de sacose Mega Chic va ajunge în magazinele Mega Image în vara 2016, completand colectia de accesorii chic pentru shopping.
 
“Prima editie Mega Chic ne-a impresionat prin numarul mare de înscrieri si prin lucrarile originale ale participantilor, din domenii diferite – fashion design, fotografie, arte plastice, arhitecti, graficieni. Am reusit, prin acest proiect, sa valorificam potentialul de creativitate din Romania si vrem sa mergem mai departe, sa transformam sacosa reutilizabila de cumparaturi într-o declaratie de apreciere a creativitatii romanesti,” explica Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.  
 
Inspiratia pentru cel mai nou design al sacoselor reutilizabile de cumparaturi Mega Chic are ca surse si în aceasta editie orasul si cultura urbana contemporana, comunitatie Mega Image, cele trei teme de concurs fiind: 
 
Cool Statement, Yummy Inspiration si Smart Community. 
 
Cool Statement este despre typography, zicale romanesti cu substrat, expresii care ne inspira sau ne fac sa zambim, toate integrate intr-un design creativ.
 
Yummy Inspiration este despre delicii apetisante, bunatati sanatoase sau placerile vinovate.
 
Smart Community reprezinta bucuriile de weekend, clipele speciale cu prieteni buni si familie, atmosfera de petrecere si aniversari memorabile.
 
Perioada de înscriere se va desfasura între 18 noiembrie si 31 decembrie 2015, iar lucrarile vor putea fi votate de catre public de la începutul campaniei pana la data de 15 ianuarie 2016. Ulterior, un juriu format din specialisti în arta, fashion si fotografie va desemna trei design-uri castigatoare, cate unul pentru fiecare tema de concurs, care vor deveni imaginea noii colectii de sacose reutilizabile Mega Chic by Mega Image.
 
Premiul cel mare pentru fiecare categorie este de 1000 Euro, iar premiul de popularitate va fi un iPad Air cu husa personalizata cu design-ul castigator. 
 
Mai multe detalii despre competitie, regulament, înscrieri si premii sunt în aplicatia Mega Chic, disponibila pe pagina www.mega-image.ro/megachic.  

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista

    Cosul tau este gol

    Ai nevoie de inspiratie? Quick shop sau Promotiile

    Vezi cosul