• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: 25 DE LEI CADOU la urmatoarea comanda! Adauga codul MEGA25 in cos si bucura-te de reducere!  

Schimbari organizationale

Mega Image si Alfa Beta anunta schimbari organizationale la nivelul conducerii

  • Vassilis Stavrou, in prezent Director General al Mega Image, va fi numit Brand President al Alfa Beta, incepand cu 1 octombrie 2018, succedandu-l pe Leonidas Vrettakos, care se va retrage din activitate  
  • Mircea Moga, in prezent SVP Comercial si Logistica in cadrul Mega Image, va fi numit Brand President al Mega Image, incepand cu 1 octombrie 2018, succedandu-l pe Vassilis Stavrou.

Bucuresti, 4 iulie 2018 - Alfa Beta si Mega Image anunta astazi numirea a doi Brand Presidents. Astfel, Vassilis Stavrou devine Brand President al Alfa Beta, in timp ce Mircea Moga devine Brand President al Mega Image. Ambele numiri vor avea loc incepand cu 1 octombrie 2018. Vassilis Stavrou il succede pe Leonidas Vrettakos, care se va retrage din activitate. 

Vassilis Stavrou este in prezent Brand President al Mega Image in Romania. Frans Muller, CEO al Ahold Delhaize, a spus in legatura cu numirea lui Vassilis la conducerea Alfa Beta “Suntem foarte incantati ca Vassilis se intoarce in Grecia pentru a prelua conducerea Alfa Beta, o companie pe care o cunoaste bine. Vassilis si-a inceput cariera in Alfa Beta in 1994 si a ajuns sa cunoasca organizatia trecand prin diferite roluri precum Logistica, Asigurarea Calitatii si Resurse Umane. Avem toata increderea ca el este liderul potrivit sa asigure pentru Alfa Beta pastrarea pozitiei numarul unu pe care o detine in prezent pe piata din Grecia.” 

Mircea Moga, in prezent SVP Comercial si Logistica in cadrul Mega Image, ii va succeda lui Vassilis ca Brand President al Mega Image. Frans Muller a spus: “Cunostintele profesionale, precum si experienta vasta a lui Mircea in cadrul companiei il fac candidatul perfect pentru a continua cultura de orientare catre client a Mega Image precum si traiectoria de dezvoltare a acesteia. Mircea a participat la dezvoltarea companiei, contribuind la cresterea acesteia de la patru magazine, cand si-a inceput cariera in Mega Image, la mai mult de 620 de magazine in prezent.” 

Leonidas se va retrage din companie la sfarsitul lunii septembrie. “Vreau sa ii multumesc lui Leonidas pentru dedicare si pentru contributia adusa in cadrul companiei. A fost un lider valoros pentru Alfa Beta si Ahold Delhaize si a jucat un rol crucial in traversarea dificilei crize economice din Grecia, conducand compania pana pe pozitia numarul unu pe piata greceasca. ii uram toate cele bune cu ocazia retragerii din activitate!” a spus Frans.

Despre Mega Image

Fondat in 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 623 magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste, Timisoara si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanesti. Mega Image isi propune sa ofere consumatorilor, in fiecare zi, servicii de calitate si o gama de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer international ce opereaza in prezent pe trei continente.

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista