• Localizare magazine
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

RECHEMARE PRODUS SANO VITA SEMINTE DE CHIA 150G

12.03.2020

Nume produs:

SANO VITA SEMINTE DE CHIA 150G

Loturile cu termenul de valabilitate: 30.01.2021
Loturile cu termenul de valabilitate: 28.02.2021


Detalii referitoare la ceea ce este în neregulă cu produsul:

Dorim sa va aducem la cunostinta ca Mega Image a retras de la vanzare produsul 09633 SANO VITA SEMINTE DE CHIA 150G, loturile cu termenul de valabilitate 31.01.2021 si loturile cu termenul de valablitate 28.02.2021.
 

Informarea de retragere de pe piata si rechemare de la consumatori a produsului provine de la furnizorul SANO VITA S.R.L. Romania.

Furnizorul Sano Vita S.R.L a initiat o retragere de pe piata si rechemare de la consumatori a loturilor de produs mentionate mai sus, deoarece exista o contaminare a acestora cu bacteria Salmonella spp.

Toate produsele retrase urmeaza a fi distruse.

Masuri pentru consumatori:

Considerand ca sanatatea consumatorilor este cea mai importanta, Mega Image solicita clientilor sa NU consume produsele cu loturile sus mentionate si roaga cu amabilitate sa le distruga sau sa le returneze la punctul de vanzare din care s-a achizitionat produsul. Este necesara prezentarea bonului fiscal.
Consumatorii sunt rugati sa returneze produsul cu datele mentionate mai sus pana la data de 31.03.2020.Ne cerem scuze pentru orice neplăcere creată!
 

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista