Here is Product Details Sticky Short Info
Cris-Tim | Pachet mini salam Sasesc 2x350g
Produs momentan indisponibil online
Pachet mini salam Sasesc. Produs din carne fiert si afumat.
- Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu, Voluntari, Mogosoaia, Otopeni, Tunari și Stefanestii de Jos.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 20.57 g/100 g |
Valoare energetica | 269 kcal/100 g |
Glucide | 1.34 g/100 g |
Sodiu | 2.34 g/100 g |
Proteine | 18.96 g/100 g |
Grasimi saturate | 8.29 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 20.57 g/100 g |
Valoare energetica | 269 kcal/100 g |
Glucide | 1.34 g/100 g |
Sodiu | 2.34 g/100 g |
Proteine | 18.96 g/100 g |
Grasimi saturate | 8.29 g/100 g |
Ingrediente
Carne porc 77%, carne vita 20%, apa, slanina, sare, corector de aciditate (glucono-delta-lactona), zaharuri (dextroza, sirop de glucoza, zahar), aroma naturala, extracte de condimente, stabilizatori (trifosfati), proteina din LAPTE, antioxidant (ascorbat de sodiu), colorant (carmine), conservant (nitrit de sodiu). Pentru afumarea acestui produs s-a folosit fum natural din lemn de fag. Membrana artificiala necomestibila.
Ingrediente
Carne porc 77%, carne vita 20%, apa, slanina, sare, corector de aciditate (glucono-delta-lactona), zaharuri (dextroza, sirop de glucoza, zahar), aroma naturala, extracte de condimente, stabilizatori (trifosfati), proteina din LAPTE, antioxidant (ascorbat de sodiu), colorant (carmine), conservant (nitrit de sodiu). Pentru afumarea acestui produs s-a folosit fum natural din lemn de fag. Membrana artificiala necomestibila.
Alergeni
Contine proteina din lapte. Poate contine urme de: telina, mustar si lactoza.
Alergeni
Contine proteina din lapte. Poate contine urme de: telina, mustar si lactoza.
Detalii pastrare produs
Conditii de depozitare: la o temperatura cuprinsa intre 5 si 8 grade Celsius. A se consuma, de preferinta, in 3 zile de la deschiderea ambalajului.
Detalii pastrare produs
Conditii de depozitare: la o temperatura cuprinsa intre 5 si 8 grade Celsius. A se consuma, de preferinta, in 3 zile de la deschiderea ambalajului.
Volum alcool
0
Volum alcool
0