Mega Image Cluj

#amzisbun | Dan Ciulea
#amzisgustos | Vlad Muresan
#amzisproaspat | Groparu
#amzisdelicios | Diana Rogo

#amzismegaimage

Mega Image este prezent în Cluj începând cu anul 2017. 
Primul magazin este cel din Galeria Comercială Platinia, cunoscut și ca „mall-ul din centrul orasului”. Acesta a fost dezvoltat în zona ultracentrală, pe bulevardul Mănăștur, în apropiere de zona parcului, stadionului și a Sălii Polivalente. Galeria Comercială Platinia va fi cea mai atractivă destinație de shopping din Cluj, iar Mega Image este principala „ancoră” a acesteia, cu un magazin amenajat pe o suprafață de aproximativ 900 de metri pătrați. 
Al doilea magazin este cel din Piața Mihai Viteazul, una dintre piețele principale ale orașului Cluj. O zonă des tranzitată de clujeni unde Mega Image dorește să vină în întâmpinarea clienților săi cu un magazin amenajat la standarde ridicate. 
  
Magazinele Mega Image au fost concepute astfel încât să ofere o experiență inedită de cumpărături, pornind de la modul de amenajare la consultanță oferită clienților direct în magazin de către angajați special pregătiți în acest sens. În Mega Image vei găsi mii de produse, de la cele alimentare la cele de îngrijire și pentru casă, prezentate într-un spațiu aerisit, prietenos, amenajat ținând cont de cele mai noi tendințe internaționale.  
   
A face cumpărături devine o adevărată plăcere, o călătorie în timpul căreia descoperi gusturi, arome și povești din toate colțurile lumii, care te ajută să-ți rafinezi preferințele culinare și te inspiră zi de zi. 

#amzismegapromotii

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista