• Localizare magazine
: Acum poți modifica o comandă plasată deja, înainte ca aceasta să fie livrată. Află mai multe  aici.

Supermarket online

Navigheaza

Mega Image Bacau

Ne dorim să oferim clienților noștri cea mai plăcută experiență, de aceea la Mega Image punem pe primul loc calitatea produselor, prospețimea și diversitatea ingredientelor și avem mereu grijă să creăm o atmosferă prietenoasă.

Credem că mersul la cumpărături nu ar trebui să fie o povară, ci un moment plăcut și relaxant, așa că am gândit atent toate elementele pentru a oferi clienților o experiență specială, care să-i inspire în fiecare zi să încerce gusturi și produse noi.

De-acum cumpărăturile sunt o plăcere  

Ne-am gândit la toate, așa că dacă faci parte din categoria iubitorilor de mâncare “ca acasă”, însă nu ai timpul, experiența sau dispoziția pentru a găti, avem soluția ideală: gama de produse Mega Apetit. Aceasta cuprinde o varietate mare de produse pentru consum în orice moment al zilei, de la sandvișuri, salate, până la ciorbe și feluri principale, astfel încât să satisfacă toate gusturile. 

Pentru cumpărăturile zilnice, îți recomandăm gama de produse 365, ce oferă la prețuri fără concurență atât produse alimentare, cât și de menaj sau îngrijire.   

Gama Delhaize te va surprinde prin multitudinea de produse alimentare (sosuri pentru paste, creme de brânză, uleiuri, etc) și dulciuri incredibile (biscuiți simpli, cu ciocolată belgiană, cu fructe uscate și brioșe înecate în ciocolată).

Suntem convinși că ți-am stârnit curiozitatea și interesul și te așteptăm în noul Mega Image Calea Mărășești, pentru a transforma cumpărăturile într-o experiență plină de inspirație.

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista