• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  

Pentru noi, protectia datelor dvs. personale este o prioritate.

Cumparaturile pe care le faceti pe www.mega-image.ro nu sunt doar dovada increderii in calitatea si prospetimea produselor noastre, ci si dovada faptului ca prin plasarea acestor comenzi online ne incredintati informatii legate de produsele dvs. preferate, precum si de obiceiurile dvs. de consum. 
 
Aceste informatii ne permit sa va oferim o experienta personalizata si relevanta pe siteul Mega Image. Tocmai de aceea, dintotdeauna tratam toate datele personale ale clientilor nostri cu mare atentie, respect si grija. Iar daca aveti deja un cont online si doriti sa va modificati preferintele de Comunicare prin intermediul carora va putem trimite informatii, notificari si newsletter, va invitam sa accesati pagina profilului dvs.
 
Daca ati inregistrat deja cardul CONNECT in contul dvs., aveti deja acces la toate informatiile pe care le gestionam. De asemenea, pentru orice solicitare legata de cardul de loialitate CONNECT puteti apela oricand la departamentul de Relatii Clienti, nr. de telefon TELVERDE 0800 410 900 sau la adresa relatii_clienti@mega-image.ro
 
Nu in ultimul rand, va informam ca in conformitate cu noul Regulament European pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal, am adus completari informatiilor din pagina Termeni si Conditii si va invitam sa descoperiti intreg documentul aici. 

Mentiuni importante privind datele dvs. personale

Aveti control complet asupra datelor dvs. si posibilitatea de a va retrage acordul prin intermediul careia websiteul nostru interpreteaza si foloseste aceste date in scopuri comerciale. Pentru a modifica aceste setari, va rugam sa accesati sectiunea Preferinte de Comunicare din contul dvs. 
 
Va garantam transparenta asupra modului in care folosim datele dvs. personale. In orice moment puteti consulta aceste informatii in paginile profilului dvs. de pe www.mega-image.ro.
 
Datele dvs. personale sunt in siguranta pe websiteul Mega-Image.ro – acestea sunt stocate in conditii de maxima securitate informatica.
 
Aveti acces la numeroase beneficii: nu colectam decat informatiile care ne ajuta sa va oferim o experienta personalizata si relevanta pe siteul www.mega-image.ro si le pastram doar in masura in care acestea sunt utile si relevante. 

1. Ce date si informatii personale sunt colectate pe www.mega-image.ro?

Informatiile personale pe care ni le furnizati se refera, pe de o parte, la date de identificare client - nume, prenume, data nasterii, adresa de email, adresa de livrare, numar de telefon, numarul cardului de loialitate, iar pe de alta parte la informatii pe baza carora dorim sa va oferim o experienta personalizata pe siteul nostru - chitantele aferente cumparaturilor dvs. in magazinele Mega Image si pe websiteul nostru, informatii privind istoricul de cumparaturi. 
 
In cadrul contului dvs. aveti optiunea de a stopa profilarea in cazul in care doriti sa nu mai receptionati oferte personalizate, prin accesarea sectiunii Preferinte de comunicare. Daca nu optati pentru prelucrarea datelor dumneavoastra privind utilizarea istoricului de cumparaturi in vederea profilarii, nu veti putea beneficia de ofertele noastre personalizate disponibile in programul de loialitate.
 
Gasiti mai multe informatii si aici.

2. In ce scopuri sunt utilizate aceste date personale de catre websiteul www.mega-image.ro?

Toate datele si informatiile utilizatorului siteului Mega Image sunt tratate si folosite in conformitate cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal. Avem nevoie in primul rand de datele dvs. de identificare si de contact pentru a va livra comenzile plasate online. In cadrul programului de loialitate CONNECT avem nevoie de datele dvs. pentru a va acorda oferi beneficii personalizate. 

In cazul utilizarii cardului de loialitate CONNECT in regim personalizat (cu inregistrare), clientul detinator va putea beneficia de: 

Diferite promotii valabile pentru toti detinatorii de card Connect, active la momentul efectuarii cumparaturilor, cu conditia scanarii cardului de loialitate Connect. Aceste promotii implica acordarea unor reduceri imediate la casa de marcat la anumite produse selectionate de catre Mega Image, marcate ca atare la raft sau in cataloage/reviste, promotii care vor fi active pentru anumite perioade limitate. Pentru a beneficia de reduceri, clientul trebuie sa prezinte spre scanare cardul Connect la casa de marcat INAINTE de achitarea produselor. Dupa achitarea produselor si emiterea bonului fiscal nu va mai fi posibila acordarea reducerii si, ca atare, clientul isi asuma riscul imposibilitatii de a beneficia de aceste reducerii din culpa sa (pentru neutilizarea cardului conform regulii de mai sus).

Ofertele personalizate stabilite conform unor analize ale istoricului de cumparaturi si comportamentului de consum, active la momentul efectuarii cumparaturilor, cu conditia scanarii cardului Connect. Acestea vor fi stabilite in functie de preferintele si istoricul clientului si nu vor putea avea loc decat dupa un termen suficient care sa permita analiza acestor preferinte, pe baza istoricului de cumparaturi al clientului. Este in mod expres precizat ca ofertele personalizate vor putea fi stabilite si in functie de frecventa cumparaturilor si utilizarea cardului Connect cu ocazia acestor cumparaturi si, prin urmare, Mega Image isi rezerva dreptul de a acorda sau nu, in anumite perioade de timp,  astfel de oferte personalizate, diferitelor categorii de clienti.

Posibilitatea de a participa la toate loteriile promotionale sau alte campanii similare organizate de catre Mega Image exclusiv pentru detinatorii de carduri de loialitate inregistrate. Intrucat Mega Image va putea organiza campanii de tip loterii publicitare sau altele similare, exclusiv pentru detinatorii de carduri Connect, in anumite conditii ce vor fi prevazute in regulamentele de participare aferente si care vor fi publicate pe www.mega-image.ro, clientii detinatori de carduri Connect inregistrate vor putea fi inclusi in extragerile aferente loteriilor publicitare organizate de catre Mega Image doar in conditia daca decideti sa va inscrieti in promotia respectiva si dacautilizati cardul Connect prin scanare la cumparaturi pe durata campaniei respective. In cazul neutilizarii cardului Connect in niciun moment pe durata loteriei / campaniei promotionale care implica o tragere la sorti, clientul nu va avea dreptul de a solicita includerea in tragerea la sorti, iar Mega Image nu va putea fi tinuta raspunzatoare pentru imposibilitatea participarii clientului la aceasta campanie. Orice alte promotii sau beneficii client care nu se pot incadra in categoriile de mai sus si care vor putea fi stabilite sau nu, de catre Mega Image, oricand pe durata programului.

Desigur, nu este obligatoriu sa folositi cardul de loialitate CONNECT de fiecare data cand faceti cumparaturi in supermarketurile Mega Image sau pe siteul nostru. Insa in aceasta situatie nu veti avea acces in magazine la promotiile pentru membri afisate la raft.  
 
De asemenea, va asiguram ca datele dvs. de identificare si de contact nu sunt transmise unor terte parti pentru utilizarea lor in scop comercial, daca nu v-ati dat acordul in acest sens.

2. Cum va puteti gestiona datele personale?

Aveti control absolut atat asupra datelor pe care ne permiteti sa le colectam si sa le gestionam, cat si libertatea de a modifica oricand aceste setari de profilare si Comunicare. 

Drepturile dvs. privind datele personale furnizate websiteului www.mega-image.ro si Programului de Loialitate Connect

Daca v-ati declarat consimtamantul cu privire la anumite activitati de prelucrare a datelor dvs., puteti retrage acest consimtamant in orice moment cu efecte viitoare. O astfel de retragere nu va afecta legalitatea prelucrarii anterior retragerii consimtamantului.
In baza conditiilor prevazute de legislatia aplicabila (GDPR), aveti urmatoarele drepturi:
  1. Dreptul de acces: Aveti dreptul de a vi se comunica, la cerere, daca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate, si daca da, aveti dreptul de a solicita accesarea acestora. informatiile includ, printre altele, scopurile Prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal afectate si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le-au fost divulgate sau le vor fi divulgate datele dumneavoastra cu caracter personal. Aveti dreptul de a obtine o copie a datelor cu caracter personal prelucrate. Pentru copii suplimentare va putem percepe o taxa rezonabila, in baza costurilor administrative.
  2. Dreptul la rectificare: Aveti dreptul de a obtine din partea noastra rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal incorecte. in functie de scopurile prelucrarii, aveti dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete, inclusiv prin intermediul unei declaratii suplimentare.
  3. Dreptul la stergere („dreptul de a fi uitat”): Aveti dreptul de a ne solicita sa va stergem datele cu caracter personal.
  4. Dreptul la restrictionare: Aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal. in acest caz, datele respective vor fi marcate si pot fi prelucrate de noi doar in anumite scopuri.
  5. Dreptul la portabilitatea datelor: Aveti dreptul de a primi datele dumneavoastra cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat, in format structurat, comun si care poate fi citit de aparate, si aveti dreptul de a transmite aceste date unei alte entitati fara obiectii din partea noastra.
  6. Dreptul de a obiecta: Aveti dreptul de a obiecta, pe motive legate de situatia dumneavoastra, in orice moment, fata de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre noi, si ni se poate solicita sa nu va mai prelucram datele cu caracter personal. Daca aveti dreptul la obiectie si vi-l exercitati, nu vom mai prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune niciun cost.  Acest drept poate fi invalidat in special daca prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru formalitatile aferente incheierii unui contract sau pentru indeplinirea unui contract deja incheiat.
Drepturile mentionate mai sus se vor exercita prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata si semnata, inaintata catre Mega image la adresa postala Bdul Timisoara nr.26, et.2, Sector 6, Bucuresti – in atentia Responsabilului cu protectia datelor – sau la adresa de email dataprotection@mega-image.ro. in cerere, puteti arata daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea vi se va face numai personal. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dvs.

Mega image va comunica informatiile solicitate, in termen de 30 de zile de la data primirii cererii, cu respectarea solicitarii exprimate de dumneavoastra privind modul de comunicare.

Va rugam sa luati in considerare faptul ca drepturile de mai sus pot fi limitate in baza legislatiei nationale aplicabile privind protectia datelor. Mega image, in calitate de operator de date, ramane punctul de contact central in vederea exercitarii acestor drepturi.
De asemenea, aveti dreptul de a formula o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
 
Va rugam sa adresati orice intrebari catre Mega image la adresa de email dataprotection@mega-image.ro sau la adresa postala Bdul Timisoara nr.26, et.2, Sector 6, Bucuresti – in atentia Responsabilului cu protectia datelor. 
 
Pentru mai multe detalii privind politica de confidentialitate si protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal pe websiteul www.mega-image.ro va rugam sa accesati aceasta pagina.

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista