• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  

Promotii exclusive in supermarketul online si in magazine

In fiecare saptamana beneficiezi de promotii exclusive, dedicate doar posesorilor de card de fidelitate. Acestea sunt valabile atat in supermarketurile Mega Image si Shop&Go, cat si in supermarketul online.
Pentru a accesa aceste oferte exclusive in supermarketul online, cauta in sectiunea “Promotii online” ofertele marcate cu “Promo cu card“. In magazinele fizice Mega Image si Shop&Go cauta la raft promotiile marcate cu eticheta “Card de loialitate“. Vei beneficia de pretul special la casa de marcat, numai dupa scanarea cardului tau de fidelitate.
Pentru cumparaturile in magazinele Mega Image sau Shop&Go, dupa inregistrarea in cont a cardului de loialitate CONNECT vei beneficia de un discount unic de 10% ce va fi aplicat la valoarea totala a cosului de cumparaturi. Acest discount de 10% va fi activ la 24h dupa inregistrarea cardului CONNECT pe site, poate fi folosit o singura data si este valabil doar pentru prima achizitie in magazin la scanarea cardului la casa de marcat, cu exceptia magazinului Ghencea Drive. Discountul de 10% nu se aplica produselor din categoria TABAC, cartelelor telefonice și produselor care fac parte din campania Jamie Oliver.
 
Pentru cumparaturile online, dupa activarea cardului vei beneficia de un voucher de 20 de lei reducere pentru urmatoarea comanda online de minim 150 lei plasata pe Mega-Image.ro. Imediat dupa activarea cardului vei primi un mail de informare cu privire la aceste beneficii.

 

Folosesti acelasi card si online, si in magazine

Fie ca faci cumparaturi in supermarketul online sau in magazinele Mega Image si Shop&Go, folosesti acelasi card legat la un singur cont, care iti ofera aceleasi beneficii.

Oferte personalizate in functie de istoricul tau de cumparaturi 

Mai intai ne facem o idee despre produsele tale preferate, apoi iti pregatim oferte speciale pentru ele.

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista