2014

Prin  toate proiectele realizate in 2014 si magazinele deschise, Mega Image devine unul dintre cei mai puternici jucatori din retail

Mega Image este una din companiile care a facut un numar mare de angajari, de la inceputul anului si pana in prezent avand peste 1300 de noi angajati, care lucreaza la sediul central, depozit si in magazine. 

„Ne apropiem de finalul unui an care pe care l-am parcurs cu multa munca, prin efort si responsabilitate. Am avut un parcurs bun, iar pe final de an avem si rezultatele, la fel de bune: ne-am extins semnificativ in Bucuresti, locul de origine a Mega Image, am continuat investitiile in proiecte noi, precum si in comunitatea in care ne desfasuram activitatea. 

 

Cele mai semnificative proiecte pe care le-am realizat in anul 2014 si care au adus beneficii directe consumatorilor nostri si comunitatilor din care facem impreuna parte au fost: proiectul 100% Energie Verde, prin care am atins procentul maxim, de 100%, in utilizarea energiei care provine din surse regenerabile, in toate magazinele din Bucuresti si Ilfov; proiectul de comert online, „Supermarket la tine acasa”, in parteneriat cu eMag; magazinul specializat de vinuri, Wine Gallery, alaturi de platforma online dedicata, dezvoltarea marcilor proprii, in special Gusturi Romanesti. 

 

In 2015, vom continua sa ne extindem reteaua noastra de magazine pornind de la angajamentul de a fi aproape de clientii nostri, precum si investitiile in proiecte care aduc beneficii directe oamenilor si comunitatilor", a declarat Xavier Piesvaux, director general Mega Image Romani

 

Alaturi de toate proiectele realizate in 2014 si magazinele deschise, Mega Image si-a consolidat semnificativ pozitia drept unul dintre cei mai puternici jucatori din retail si se aproprie din ce in ce mai mult de clienti in zonele din vecinatatea locuintelor. 

inapoi   inainte  

Despre noi

    Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 410 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, AB COOL FOOD, Mega Drive. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente. Mega Image este o companie in plin proces de expansiune care isi propune sa fie prima alegere a clientilor in ceea ce priveste alimentele proaspete, calitatea produselor si sortimentatia unica si diversificata, toate oferite intr-un mediu ambiant cat mai placut.

   In tot ceea ce face, Mega Image pune pe primul loc calitatea si prospetimea, alaturi de o ambianta specifica cu un caracter inconfundabil, originala, menita in primul rand, sa asigure clientilor confort si un acces cat mai facil la toate produsele oferite in cadrul unei sortimentatii foarte variate.

    Compania detine in prezent pe piata locala patru formate de magazine: Mega Image, Shop& Go, AB COOL FOOD si Mega Drive. La finalul anului 2014, Mega Image este considerat unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania si cel mai mare lant din Bucuresti. Reteaua cuprindea 410 magazine, dintre care 200 magazine Mega Image, 208 magazine Shop&Go, un magazin sub brandul AB Cool Food si un magazin Mega Drive.

    Mega Image este una din companiile care a facut un numar mare de angajari, de la inceputul anului si pana in prezent avand peste 1300 de noi angajati, care lucreaza la sediul central, depozit si in magazine.