SUPERMARKET ONLINEProduse sezonierePachete specialeDulciuriCiocolata Maxi Mix cu jucarie de plus diverse modele 133g
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Kinder
  • Kinder
  • Kinder
  • Kinder
Kinder

Ciocolata Maxi Mix cu jucarie de plus diverse modele 133g

Acest produs nu mai este disponibil

Kinder Maxi Mix cu jucarie de plus. Cutia contine: 1 Kinder Bueno: Napolitana trasa in ciocolata cu lapte, cu umplutura de lapte si alune (54%), 1 Kinder Chocolate Maxi: Baton de ciocolata cu lapte, cu umplutura de lapte (60%), 1 Kinder Schoko-Bons: Bomboane de ciocolata cu lapte, cu umplutura de lapte (42.5%) si alune, 1 Kinder Country: Ciocolata cu lapte, cu umplutura fina de lapte (59%) si cereale.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi37.3 g/100 g
Valoare energetica572 kcal/100 g
Glucide49.5 g/100 g
Sodiu0.272 g/100 g
Proteine8.6 g/100 g
Grasimi saturate17.3 g/100 g
Ingrediente
Kinder bueno: ciocolata cu lapte 31.5% (zahar, unt de cacao, masa de cacao, lapte praf degresat, unt deshidratat, emulgator (lecitina din soia), vanilina), cacao degresata pudra, emulgator (lecitina din soia), agenti de afanare (biocarbonat de sodiu, biocarbonat de amoniu), sare, vanilina. Kinder chocolate maxi: ciocolata cu lapte 40% (zahar, lapte praf integral, unt de cacao, masa de cacao, emulgator (lecitina din soia), vanilina), zahar, lapte praf degresat, ulei de palmier, unt deshidratat,emulgator (lecitina din soia), vanilina. Kinder country: ciocolata cu lapte 33.5% (zahar, unt de cacao, lapte praf integral, masa de cacao, emulgator (lecitina din soia), vanilina. Kinder schoko-bons: ciocolata cu lapte 50% (zahar, lapte praf integral, unt de cacao, masa de cacao, emulgator (lecitina din soia), vanilina), zahar, lapte praf degresat, ulei de palmier, alune (5.8%), unt deshidratat, ciocolata (zahar,masa de cacao, unt de cacao, lecitina din soia, vanilina, guma arabica, arome.
detalii de utilizare
Atenie! Contine jucarie de plus: ren/ urs polar/ broasca testoasa/ dalmatian. Avertisment: Varsta recomandata intre: 0-14 ani.
Alergeni
Contine: lapte, soia, alune si gluten.
detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.
Volum alcool
0

ID: 12514

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nicio responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.