Here is Product Details Sticky Short Info
  • Delhaize
Delhaize

Scoici Saint Jacques 475g

250.53 Lei/Kg
250.53 Lei/Kg
119,00 Lei

Scoici de Saint Jacques 21-32 bucati.

  • Delhaize
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi0.4 g/100 g
Valoare energetica79 kcal/100 g
Glucide2.2 g/100 g
Fibre0.5 g/100 g
Sodiu0.4 g/100 g
Proteine16.8 g/100 g
Grasimi saturate0.1 g/100 g
Ingrediente
Scoici Saint Jacques (Placopecten magellanicus). Provenienta: Oceanul Atlantic de Nord-Vest, zona FAO 21. Unelte de pescuit: drage. Tara de origine: Canada.
Detalii de utilizare
A nu se recongela dupa decongelare.
Alergeni
Contine moluste. Produs intr-o fabrica in care se utilizeaza de asemenea crustacee si peste.
Detalii pastrare produs
Pastrati-le la rece pana cand le preparati. Preparati-le in maximum 24 de ore. Conditii de pastrare: in congelator la -18 grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 75627

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.