Here is Product Details Sticky Short Info
Doripesco | Salata din pastrav cu sos salsa 300g
Produs momentan indisponibil online
Doripesco salata pastrav si salsa 300 g.
- Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu, Voluntari, Mogosoaia, Otopeni, Tunari și Stefanestii de Jos.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 2.57 g/100 g |
Valoare energetica | 103.97 kcal/100 g |
Glucide | 8.52 g/100 g |
Fibre | 0.06 g/100 g |
Sodiu | 2 g/100 g |
Proteine | 11.69 g/100 g |
Grasimi saturate | 0.56 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 2.57 g/100 g |
Valoare energetica | 103.97 kcal/100 g |
Glucide | 8.52 g/100 g |
Fibre | 0.06 g/100 g |
Sodiu | 2 g/100 g |
Proteine | 11.69 g/100 g |
Grasimi saturate | 0.56 g/100 g |
Ingrediente
File pastrav afumat 39%, pasta tomate, fasole boabe, porumb, otet din vin, ceapa, boia dulce, usturoi, boia iute, piper, coriandru, chimion, plante aromate (patrunjel), oregano, aroma (lamaie), ulei vegetal (rapita, floarea soarelui), sare 2%, zahar, agent de ingrosare (guma xantan), conservant (acid scorbic), benzoat de sodiu, acetat de sodiu, citrat de sodiu.
Ingrediente
File pastrav afumat 39%, pasta tomate, fasole boabe, porumb, otet din vin, ceapa, boia dulce, usturoi, boia iute, piper, coriandru, chimion, plante aromate (patrunjel), oregano, aroma (lamaie), ulei vegetal (rapita, floarea soarelui), sare 2%, zahar, agent de ingrosare (guma xantan), conservant (acid scorbic), benzoat de sodiu, acetat de sodiu, citrat de sodiu.
Alergeni
Poate contine urme de gluten, oua, soia, lapte, migdale, alune de padure, nuci, telina, mustar, seminte de susan, dioxid de sulf si sulfiti.
Alergeni
Poate contine urme de gluten, oua, soia, lapte, migdale, alune de padure, nuci, telina, mustar, seminte de susan, dioxid de sulf si sulfiti.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 0 si 4 grade Celsius.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 0 si 4 grade Celsius.
Volum alcool
0
Volum alcool
0