• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Dezinfectant toaleta gel Lime Fresh 700ml

Domestos

15.70 Lei/L -
10,99 Lei
Ai putea fi interesat de
Informatii despre produs

Descriere

Domestos Total Hygiene WC Gel este un produs fara clor pentru curatarea zilnica a toaletei. Formula sa speciala omoara microbii (bacterii, fungi, spori, virusuri), curata, indeparteaza depunerile de piatra si improspateaza timp indelungat. Totodata, sistemul inovator de dispersie permite curatarea zonelor greu accesibile.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

La 100 g produs: 2 g peroxid de hidrogen, <5% surfactanti neionici, agent de inalbire pe baza de oxigen (Peroxid de hidrogen), parfum.

detalii de utilizare

Instructiuni de folosire: sistem de inchidere cu siguranta pentru copii. Apasati partile laterale ale capacului si rasuciti contrar sensului acelor de ceasornic. Desurubati capacul si turnati gelul uniform sub marginea vasului de toaleta, lasati sa actioneze timp 15 minute, trageti apa si, daca este necesar, folositi peria. Pentru rezultate optime impotriva murdariei dificile lasati sa actioneze cel putin 30 de minute. Puneti la loc capacul si rasuciti-l in sensul acelor de ceasornic pana auzitiun clic si recipientul este inchis. Utilizati numai in vasul de toaleta. Clatiti bine dupa ce ati utilizat. Inainte de a fi aruncat, ambalajul va fi golit complet. R36/38 Iritant pentru ochi si piele. S2 Nu lasati la indemana copiilor. S24/25 Evitati contactul cu pielea si ochii. S26 In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu multa apa si consultati medicul. S46 Daca ati inghitit, consultati medicul si aratati-i acest ambalaj si eticheta. Inalbitor dezinfectant.

detalii pastrare produs

Pastrati numai in recipientul original.

ID:94951

15.70 Lei/L -
10,99 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista