• Localizare magazine
: Acum poți modifica o comandă plasată deja, înainte ca aceasta să fie livrată. Află mai multe  aici.

Detergent pentru covoare 500ml

Biocarpet

20.32 Lei/L -
10,16 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Sampon pentru curatarea covoarelor si mochetelor. Curata complet si in profunzime toate tipurile de covoare, mochete (lana, bumbac, sintetice), stofe pentru mobila, huse auto.

Ingrediente

Continut: peste 5% dar nu mai mult de 15% surfactanti anionici, mai putin de 5% surfactanti neionici si amfoterici, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolino, prafum. Mai contine: aldehida hexil cinamina. Biodegradabil.

detalii de utilizare

Dizolvati o parte Biocarpet in 3.5 parti apa calduta. Produceti spuma abundenta agitand amestecul cu mana. Intindeti spuma cu ajutorul unui burete pe covor sau mocheta si frecati bine. Nu umeziti exagerat suprafata. Pentru obtinerea unui rezultat mai bun folositi aspiratorul inainte de curatare (pentru absorbirea prafului), precum si dupa uscare. Nu necesita clatire. Inainte de intrebuintare verificati rezistenta culorilor, incercand produsul pe o suprafata mica, intr-un loc mai putin vizibil. Anu se lasa la indemana copiilor. Iritant pentru ochi si piele. La contactul cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta medicul. La contactul cu pielea, se spala imediat cu multa apa.

detalii pastrare produs

Conditii de depozitare: 6-30grade C, la loc uscat.

ID:10982

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista