• Localizare magazine
: Acum poți modifica o comandă plasată deja, înainte ca aceasta să fie livrată. Află mai multe  aici.

Detergent pardoseala 750ml

Pronto - Lemn curat

18.65 Lei/L -
13,99 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Detergent Multisuprafete Pronto 5 in 1 pentru gresie,piatra si granit, 750ml. Produsele Pronto reprezinta modul sigur, simplu si eficient de a ingriji locuinta, fara sa-ti sacrifici timpul liber. Pronto nu inseamna doar curatarea suprafetelor, ci este conceput pentru a reda acestora frumusetea naturala, cu fiecare ocazie de curatenie. Detergent Multisuprafete Pronto pentru gresie, piatra si granit accentueaza frumusetea naturala a pardoselilor delicate. Formula 5in1: curata, reda stralucirea, ingrijeste, indeparteaza praful, fara urme si reziduuri. Nu necesita clatire.

Ingrediente

<5% surfactanti ne-ionici, sapun. Mai contine: parfum dimetilol glicol, metilcloroisotiazolinone, metilisotiazolinone, butilfenil metilpropional, hexil cinamal, citronelol.

detalii de utilizare

Instructiuni de utilizare: Adaugati 2 capace de Pronto 5in1 in 5 litri de apa. Aplicati cu un burete, o laveta sau un mop pe suprafete. Nu este nevoie sa clatiti. Pentru suprafete delicate, testati mai intai pe o portiune ascunsa. Nu folositi nediluat. S2 A nu se lasa la indemana copiilor. Ca in cazul oricarui produs pentru curatare, evitati contactul prelungit al produsului cu pielea, Spalati si uscati mainile dupa utilizare.

ID:12200

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista