• Localizare magazine
: Din această lună am extins livrarea produselor proaspete și congelate în zonele Pipera, Bragadiru și Voluntari. Vă mulțumim, spor la cumpărături!  
Inapoi

Sapun lichid rezerva soothe 750ml

Dettol

Adauga in lista
24.36 Lei/L -
18,27 Lei

Te rugam sa completezi toate campurile de mai jos pentru a putea distribui acest produs.

*Campuri obligatorii

Te rugam sa completezi toate campurile obligatorii pentru a continua.

Descriere

Spalarea mainilor este una dintre cele mai bune metode de a preveni raspandirea bacteriilor. Folosind zilnic Dettol Sapun Lichid Dezinfectant pentru Maini-Calmant nu numai ca asigurati o ingrijire delicata si un miros de prospetime pielii dvs., dar eliminati 99.9% dintre bacterii, inclusiv Salmonella, MRSA si E.Coli, pentru a va ajuta familia sa se mentina sanatoasa. Atat continutul cu extrac de levantica si struguri, cat si formula delicata unica si puterea de spumare, lasa pielea mainilor, pentru intreaga familie, catifelata, hidrata si curatata de bacterii. Testat dermatologic.

ID:96888

Ingrediente

Ingredient activ: clorura de benzalconiu (CAS 68424-85-1): 0.1 g/100 g.

Alte informatii
detalii de utilizare

S2 A nu se lasa la indemana copiilor. S46 In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. Evitati contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa si consultati medicul. Turnati continutul rezervei in flaconul cu pompa si rasuciti pompa pentru a inchide. Umeziti mainile si pompati sapun de doua ori in palma dvs. Frecati mainile timp de cel putin 30 de secunde, asigurand acoperirea totala cu spuma, fara a uita unghiile si varfurile degetelor. Clatiti bine.

detalii pastrare produs

Pastrati la temperatura camerei.

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista