#amzismega | Dan Ciulea
#amzisgustos | Vlad Muresan
#amzisproaspat | Groparu
#amzisdelicios | Diana Rogo
#amzismegaimage
Mega Image este prezent in Cluj incepand cu anul 2017.

Afla mai multe despre magazinele Mega din Cluj
Primul magazin este cel din Galeria Comerciala Platinia, cunoscut si ca „mall-ul din centrul orasului”. Acesta a fost dezvoltat in zona ultracentrala, pe bulevardul Manastur, in apropiere de zona parcului, stadionului si a Salii Polivalente. Galeria Comerciala Platinia va fi cea mai atractiva destinatie de shopping din Cluj, iar Mega Image este principala „ancora” a acesteia, cu un magazin amenajat pe o suprafata de aproximativ 900 de metri patrati. 
Al doilea magazin este cel din Piata Mihai Viteazul, una dintre pietele principale ale orasului Cluj. O zona des tranzitata de clujeni unde Mega Image doreste sa vina in intampinarea clientilor sai cu un magazin amenajat pe o suprafata de aproximativ XXX metri patrati.
 
Magazinele Mega Image au fost concepute astfel incat sa ofere o experienta inedita de cumparaturi, pornind de la modul de amenajare la consultanta oferita clientilor direct in magazin de catre angajati special pregatiti in acest sens. In Mega Image vei gasi mii de produse, de la cele alimentare la cele de ingrijire si pentru casa, prezentate intr-un spatiu aerisit, prietenos, amenajat tinand cont de cele mai noi tendinte internationale. 
 
A face cumparaturi devine o adevarata placere, o calatorie in timpul careia descoperi gusturi, arome si povesti din toate colturile lumii, care te ajuta sa-ti rafinezi preferintele culinare si te inspira zi de zi.

#amzismegapromotii