Sacosele Mega Chic

Bucuria de a le aduce zambetul pe buze celor care ne trec pragul zilnic ne indeamna sa sprijinim initiative mega creative. Ideea de a le oferi clientilor nostri o sacosa reutilizabila si inedita i-a impins pe multi tineri designeri romani sa ne surprinda cu propuneri memorabile pe care au avut sansa de a le materializa prin competitia Mega Chic.
Astfel, mai mult ca niciodata, ne dorim sa scoatem din anonimat rutina cumparaturilor zilnice prin noi experiente surprinzatoare si sa transformam sacosa Mega Chic intr-un accesoriu de colectie si de inspiratie 100% romaneasca.

Colectia 2017

Vara aceasta tocmai a devenit mai chic. Sau, de ce nu, Mega Chic!
Dupa cum te-am obisnuit, colectiile de sacose reutilizabile nu sunt doar functionale, ci au si un design care cu siguranta atrage privirile. Propunerile creative si-au gasit si 3 castigatori!
Showroom-ul Mega Chic este in toate magazinele noastre, asa ca iti sugeram sa te lasi inspirat si sa te bucuri de cele 3 modele must-have pentru orice tip de cumparaturi. Temele in care se incadreaza sunt Cool Statement si Yummy Inspiration.

Colectia toamna 2016

Poti admira si achizitiona noua colectia in toamna anului 2016 in magazinele Mega Image. Pana atunci, iata care au fost castigatorii:

Colectia ianuarie 2016

O noua colectie de sacose reutilizabile a putut fi gasita in magazinele Mega Image la inceputul anului 2016. Inspirati de numarul mare de propuneri creative am relansat o colectia noua pentru a da sansa mai multor participanti sa isi transforme ideea in accesoriu de colectie.

Colectia iulie 2015

Castigatorii primei editii au fost desemnati la finalul anului 2014 iar noile colectii de sacose reutilizabile au putut fi gasite in magazine incepand cu luna iulie 2015.

Competitia Mega Chic

Editia 1 Mega Chic 2014
Prima editie Mega Chic a avut loc in 2014 cu 3 teme de concurs: Eco Attitude, Creatii Romanesti si Cult Urban, prin care Mega Image si-a propus sa exploateze teme ancorate in viata orasului, care este o sursa inepuizabila de inspiratie si energie creativa. Competitia Mega Chic se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de design si proiecte culturale, pasionati de fotografie sau pur si simplu de cele mai noi trend-uri de fashion si cuisine. Participantii au putut sa inscrie lucrarile creative in perioada 7 octombrie – 7 noiembrie 2014.

Editia 2 Mega Chic 2015

Competitia Mega Chic de la finalul anului 2015 a premiat cele mai bune idei pentru temele: Cool Statement (typography, zicale romanesti cu substrat, expresii care ne inspira sau ne fac sa zambim, sau pur si simplu un statement pe care vrei sa il poarte toata lumea), Yummy Inspiration (eye candy la propriu si la figurat, delicii apetisante in forme care te dau peste cap, bunatati sanatoase sau placerile vinovate ale pofticiosilor din orasul tau) sau Smart Community (bucurii de weekend, clipe speciale cu prieteni buni si familia ta, lucruri care merita sarbatorite, zambete, cadouri si lucruri care te fac fericit).