Aplica pentru una dintre pozitiile deschise la Mega Image

Invatam, cultivam talente si inovam. Vino alaturi de noi sa faci parte dintr-o echipa tanara, dinamica si competitiva sa iti desfasori activitatea intr-un mediu de lucru placut, sa inveti si sa lucrezi alaturi de profesionisti, sa beneficiezi de sustinerea ideilor si initiativelor tale si sa ai numeroase oportunitati de dezvoltare individuala si profesionala. 

Vino sa faci parte din echipa noastra
Mega Image isi mareste echipa

Daca vrei sa vezi cum este sa lucrezi printre prieteni, aproape de casa, intr-o companie stabila, sigura si cu posibilitati de dezvoltare si promovare aplica pentru un job la noi. Poti alege jobul care ti se potriveste: de la casier, vanzator sau manipulant marfuri pana la sef de departament. Poti sa aplici completand formularul online.

Sediul central
Vezi joburi
Joburi in sediul central Mega Image

Sediul central ofera suport magazinelor din retea. Alaturandu-te echipei de la sediu vei avea oportunitatea de a lucra intr-un mediu dinamic in care initiativele si dezvoltarea personala a angajatilor sunt in permanenta incurajate.
 

Magazine
Vezi joburi
Joburi in magazinele Mega Image

Mega Image este prezent in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, fiecare magazin intampinand clientii zi de zi cu entuziasm alaturi de o echipa talentata si motivata din care poti face parte si tu.

Depozit
Vezi joburi
Joburi in depozitele Mega Image

Activitatea magazinelor este sustinuta in permanenta cu ajutorul colegilor din cadrul depozitului din Popesti Leordeni, special amenajat pentru pastrarea in conditii optime a produselor. Printre acestia te poti numara si tu.